Начало ММА Рафаел Ловато ще спори за титлата на Мусаси в края на януари

Рафаел Ловато ще спори за титлата на Мусаси в края на януари

Рафаел Ловато ще спори за титлата на Мусаси в края на януари
0

Бойното шоу Bellator 214 на 26 януари в Калифорния се очаква да бъде крайно интригуващо. По същото време прекият конкурент – UFC, също ще има бойна гала вечер (UFC 233 в Анахайм). От Bellator са решени да надминат Дейна Уайт и компания.

В основния сблъсък ще гледаме финала на турнира Heavyweight Grand Prix. Фьодор Емеляненко ще се бие срещу Райън Бейдър за шампионския пояс при най-тежките.

Стана ясно, че големите мачове във файт картата не спират с този. Шампионът в средната категория Гегард Мусаси (45-6-2 MMA, 3-0 BMMA) ще защитава титлата си в страхотен сблъсък с Рафаел Ловато Джуниър (9-0 MMA, 5-0 BMMA).

Мусаси е 33-годишен и притежава нужния опит да защити пояси си, но Ловато е изкусен майстор на Бразилско жиу-жицу.

Друг интригуващ мач от шоуто на Bellator изправя един срещу друг Хенри Коралес и Арън Пико.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.