Начало ММА Рашад Евънс се завръща в ММА

Рашад Евънс се завръща в ММА

Рашад Евънс се завръща в ММА
0

Бившият шампион на UFC в полутежка категория – Рашад Евънс, e решен отново да се завърне вкъщи – в смесените бойни изкуства. Легендата от Залата на славата няма да се бие за UFC.

По информация на неговия мениджър Али Абделазис 40-годишният Евънс се е ориентирал към „Белатор“, но интерес към него не липсва и от конкуренцията.

Разрастващите се „One Championship“ и „Professional Fighters League (PFL)“ ще се радват звезда от толкова голям калибър да се присъедини към редиците им.

Рашад Евънс е професионален боец от 2004 година и е с баланс 19-8-1. Преди да окачи ръкавиците записа 5 поредни загуби. Последната бе от Антъни Смит.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.