Начало ММА Разбиха носа на звезда от UFC за един цент (СНИМКА)
0

Разбиха носа на звезда от UFC за един цент (СНИМКА)

Разбиха носа на звезда от UFC за един цент (СНИМКА)
0

Състезателката в категория „сламка“ на UFC Фелис Херинг се оказа с разкървавен нос насред улица в Лас Вегас заради един цент.

35-годишната американка, специализирала се в кикбокс и муай тай, сподели с последователите си в Instagram видео, в което разказа за инцидента, случил се след UFC 246 в Града на греха.

„Само да сме наясно – невинна съм. Та, едно момиче спира в средата на трафика в шиб*ния Вегас. И й викам: „Какво по дяволите?“. Беше видяла един цент. И аз започнах да й говоря простотии. „Това е само едно пени!“. Тя полудя и дойде да ми крещи в лицето. И й казах: „Може би трябва да ме удариш, ако искаш“, и тя го направи, мамка му. След това я фраснах един-два пъти. Разкървави ми носа, а аз никога не кървя. Това много ме ядоса. Сега си има насинено око. Очаквах охранителната фирма да ни раздели, но те не дойдоха. Беше шиб*но. Казах си: „Е, не трябва да съм прекалено агресивна и да я нараня лошо, защото след това ще имам проблеми. Охрана, елата да ни разделите. Но не дойдоха, беше тъпо. Но прекрасната ми коса си е непокътната. Отчаяно я пазех, и коляното си. Не исках да се еба*а с коляното ми, така че направих необходимото, за да изравня ситуацията. Ударих я в лицето няколко пъти. Накарах я да избяга като малка ку*ка. Не й се занимаваше с мен“, каза Херинг във видео, споделено като стори.

На сметката си Фелис Херинг има 14 победи и 8 загуби като професионален ММА боец, като в UFC статистиката й е 5:3.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.