Начало ММА Разкриха две от битките на RCC 5

Разкриха две от битките на RCC 5

Разкриха две от битките на RCC 5
0

Станаха ясни два любопитни сблъсъка от петото издание на Russian Cagefighting Championship (RCC), което ще се проведе на 15 декември. Едната от битките противопоставя Александър Емелианенко и Франсимар Баросо.

След излизането си от затвора руснакът записа 5 победи и 1 равенство – срещу Тони Джонсън през август. Това ще е неговата 5-та битка за тази календарна година. Франсимар спечели 2 от последните си 3 мача. Подобно на Александър – влиза на RCC 5 след равенство.

Другата битка ще бъде между Александър Шлеменко и Скот Асхам.

До сега руснакът е бил нокаутиран 2 пъти, като първия път бе от българина Йордан Радев. За последно се би на Bellator 208, където загуби от Анатоли Токов. Англичанинът е в серия от 3 поредни победи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.