Начало ММА Рей Сефо призна за разговори с „Багата“ и план PFL да организира гала в България (ВИДЕО)

Рей Сефо призна за разговори с „Багата“ и план PFL да организира гала в България (ВИДЕО)

Рей Сефо призна за разговори с „Багата“ и план PFL да организира гала в България (ВИДЕО)
0

Президентът на една от най-големите MMA организации в света – Рей Сефо, разкри, че се водят преговори с Благой Иванов за привличането му в PFL и също така има планове федерацията да направи гала в България в обозримото бъдеще.

България е огромна страна в бойните спортове. В даден момент ще дойдем в България и ще направим шоу, като част от PFL Европа или дори глобално събитие. Това е много вероятно“, сподели пред „Спортната джунгла“ кикбокс легендата.

В момента там се състезава Дакота Дичева, която се е прицели в титлата тази година в категория „муха“. Британката с български корени е непобедена до момента в професионалния MMA, а на 30 септември в Париж предстои да се качи на ринга срещу Корнелия Холм в спор за място на финала.

Мениджърът на „Багата“ ми се обади, защото в момента е свободен агент“, разкри още Сефо за единствения българин, достигнал до UFC.

Благой изигра последния мач от договора си преди няколко месеца, където обаче загуби с решение от Александър Романов и контрактът му не бе подновен.