Начало ММА Сирил Ган: Ще предложа мастърклас победа над Сергей Спивак

Сирил Ган: Ще предложа мастърклас победа над Сергей Спивак

Сирил Ган: Ще предложа мастърклас победа над Сергей Спивак
0

Една от най-големите френски звезди в UFC – Сирил Ган, се завръща на голямата сцена в Париж този уикенд, за да премери сили със Сергей Спивак. Той ще се опита да измие срама от скоростния финиш, който претърпя срещу Джон Джоунс през март, като заяви в часовете преди двубоя, че е готов да предложи истински мастърклас на молдовеца.

Надявам се, че този уикенд ще предложа мастърклас, както казват. Едно перфектно представяне и най-доброто, на което съм способен“, каза Ган пред MMA Junkie.

Ган се изкачи скоростно до върха на хранителната верига в тежка категория, минавайки през имена от ранга на Жуниор дос Сантош, Александър Волков и Дерик Люис, но срещите с Франсис Нгану и Джон Джоунс се превърнаха в първите му загуби в октагона.

„Полярната мечка“ на свой ред проявява сериозни амбиции за шампионския пояс, въпреки загубата от Том Аспинал през септември 2021 г. Той натрупа три поредни победи над Грег Харди, Аугусто Сакай и Дерик Люис, а сега би искал да пребори и бившия №1 в ранкинга.

UFC Париж ще се състои на 2 септември с начален час за подгряващите срещи от 19:30 часа българско време, а към 18:00 часа днес ще се проведе и официалния кантар за бойците.