Начало ММА Робърт Уитакър: Не ми хареса да съм шампион на UFC

Робърт Уитакър: Не ми хареса да съм шампион на UFC

Робърт Уитакър: Не ми хареса да съм шампион на UFC
0

Бившият шампион на UFC в средна категория – Робърт Уитакър, сподели, че не се е наслаждавал на титлата. Боецът изрече рядко чуваните думи, в които даде своите доводи:

„Не ми хареса много. Това е едно от нещата, които идват със своите положителни и отрицателни черти. Медиите, очакванията, напрежението… Винаги съм бил от хората, които просто обичат да се бият“, сподели Уитакър в „ММА шоуто на Ариел Хелвани“.

„Обичам предизвикателството, следващия опонент. Харесва ми да работя върху това да те победя. И също така да бъда подценяван, яко е да си аутсайдер. Друго е като те отпишат.“

„Да бъда шампион никога не е било цел за мен. Титлата дойде като резултат, не е била фиксидея.“

Робърт Уитакър вече договори устно за следващия си мач – с Дарън Тил.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.