Начало ММА Рокхолд: Джон Джоунс иска да примами Кормие
0

Рокхолд: Джон Джоунс иска да примами Кормие

Рокхолд: Джон Джоунс иска да примами Кормие
0

Люк Рокхолд смята, че изявлението на Джон Джоунс след победата му над Густафсон на UFC 232 е било опит за манипулация на Даниел Кормие. Новият-стар шампион предизвика „DC“ за трети двубой между двама им, но след това заяви, че няма да се качва в тежката категория при Кормие.

„Джоунс не иска този двубой да е в тежката категория. Няма да даде никакво преимущество на Кормие. „DC“ е много по-опасен при най-тежките. По-отпуснат е, виждал съм го в залата. Джон си подбираше думите много правилно на микрофона и се опитваше да примами Кормие към мач в полутежката. И на двамата естествените им килограми са към 110. Защо не се бият на естественото си тегло?“, коментира Рокхолд

Рокхолд коментира и възможния следващ съперник на „Боунс“.

„Мислиш, че си най-тегавият на земята? Тогава спри да се биеш с момчета като Антъни Смит и не говори за Кормие. качи се в горната дивизия и се пробвай с двойния шампион, където той наистина е най-тегавият. Ако ли не, аз ще дойда за теб“, завърши Рокхолд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.