Начало Senshi Руси Минев ще се качи два пъти на ринга в рамките на месец

Руси Минев ще се качи два пъти на ринга в рамките на месец

Руси Минев ще се качи два пъти на ринга в рамките на месец
0

Руси Минев изглежда е решил да повиши драстично активността си след злощастната загуба през декември от Алесандро Капоне във FNC. След седмица той се качва на ринга на SENSHI, а месец по-късно влиза в клетката на Caged Steel. Между двете срещи има точно месец.

Така се стекоха обстоятелствата. Нямаше как да откажа предложението на SENSHI. От доста време имах желание да участвам при тях. Това ще ми е първи мач в България от 2019 г.“, сподели „Рамбо“ за „Спортната джунгла“.

Съперник на Руси ще бъде Бруно Карвальо от Португалия. Двамата ще се бият по KWU Open правилата в категория до 75 кг. Регламентът ги ограничава по две направления в сравнение с класическия MMA. От една страна мачът се води на ринга с въжета, а от друга – боят на партер е ограничен до 30 секунди след реализиран тейкдаун. По тази причина българинът признава, че работи по-усилено върху боя в стойка.

На 18 май Минев ще се изправи срещу Руслан Болквадзе от Грузия за първото издание на Caged Steel в България. Там вече регламентът е изцяло сходен с този на класическите смесени бойни изкуства.