Начало Senshi Драме Шериф: Развих играта си на земя преди да се включа в SENSHI 20 (ВИДЕО)

Драме Шериф: Развих играта си на земя преди да се включа в SENSHI 20 (ВИДЕО)

Драме Шериф: Развих играта си на земя преди да се включа в SENSHI 20 (ВИДЕО)
0

Драме Шериф се готви за своя дебют на сцената на SENSHI 20, като за съперник той ще срещне Живко Стоименов в единствения бой по KWU Open правилата на 24 февруари във варненската зала „Конгресна“. В часовете преди галата той сподели, че е развил много играта си на земя, за да бъде максимално готов за предизвикателството, което ще му предложи българина.

Гледам на себе си, като на добър страйкър. В последствие усвоих и доста умения на земята. Исках да съм възможно най-комплексен преди да дойда тук. Сега се чувствам готов“, разказа Шериф за Boec.

Той споделя още, че е отделил и доста време, за да изучи силните и слабите страни на Стоименов, за да може с екипа си да изгради план, с който да го пребори на ринга.

Научихме и нещо доста интересно за Драме Шериф, а именно, че над дясното си около има интересен белег с правилна форма. Оказа се, че това е знакът на семейството му у дома в Африка. Това е символът за войн, който му помага, за да пази близките си и да дава винаги най-доброто от себе си в смесените бойни изкуства.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.