Начало Senshi Живко Стоименов преди SENSHI 20: Съперникът ми се слави със здрава брадичка

Живко Стоименов преди SENSHI 20: Съперникът ми се слави със здрава брадичка

Живко Стоименов преди SENSHI 20: Съперникът ми се слави със здрава брадичка
0

Живко Стоименов е поредното голямо име в българските бойни спортове, което се готви за дебют на SENSHI след по-малко от две седмици. Той ще се изправи срещу Шериф Драме в стил KWU Open до 85 кг. Бенинецът обаче може да се окаже костелив орех, защото никога в кариерата си не е губил с нокаут или технически нокаут. Това е показало и проучването в лагера на Стоименов.

Шериф Драме е състезател, който обича боя в стойка, той е страйкър, има силна дясна ръка, не лош граплинг и партер, издръжлив е. Това, което ми прави най-голямо впечатление е, че никога не е губил с нокаут или технически нокаут. Гледайки неговите мачове стигам до извода, че има много здрава брадичка и носи на бой“, сподели българинът за Topsport.

Живко от своя страна е добре известен с агресивния си стил. Той рядко дава възможност на съдиите да решават изхода от мачовете му, така че предстои да видим един пряк сблъсък на два противоположни стила в смесените бойни изкуства.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.