Начало Senshi Живко Стоименов: Отработил съм техники специално за боя на ринга (ВИДЕО)

Живко Стоименов: Отработил съм техники специално за боя на ринга (ВИДЕО)

Живко Стоименов: Отработил съм техники специално за боя на ринга (ВИДЕО)
0

Живко Стоименов е само на няколко часа разстояние от своя дебют на сцената на SENSHI, а срещу себе си ще има боец от Бенин на име Драме Шериф. Двамата ще премерят сили по правилата на KWU Open, което представлява MMA в ринг с ограничение в боя на земя до 30 секунди. Това създава условия за един много по-атрактивен двубой, защото двамата ще трябва да прекарат по-голямата част от срещата в стойка, а това винаги е гаранция за повече екшън.

Не съм се бил отдавна в ринг. Не мога да пресметна точно, но изминаха години. Развълнуван съм, понеже играта на въжета ми се получава. Отработили сме някои техники специално за ринга и се надявам утре да покажа нови неща“, разказа специално за Boec Стоименов.

Той сподели още, че се е доверил на експертизата на Росен Димитров, за да се подготви оптимално за спецификите на необичайния регламент, но не пожела да издаде повече подробности от кухнята, за да не подсказва за намеренията си пред противниковия лагер.

Силен противник. В България чета критиките, че българите си подбираме противниците. Може да му проверите името – противникът ми е със статистика от 7 победи и 3 загуби. 2 от 3-те загуби са със съдийско решение. Така, че тук съм, бия се със силен противник и каквото сабя покаже. Естествено, гоним победа“, каза още Живко.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.