Начало ММА Руска дебютантка в UFC се притеснява от съдийството

Руска дебютантка в UFC се притеснява от съдийството

Руска дебютантка в UFC се притеснява от съдийството
0

Руският боец по смесени бойни изкуства Ирина Алексеева се притеснява от съдийството преди дебюта си в UFC.

Тя ще влезе за първи път в октагона на най-голямата ММА организация в света на UFC Fight Night 223, което ще се проведе на 30 април в Лас Вегас (САЩ). Съперник на рускинята ще бъде 34-годишната представителка на Швейцария Щефани Егер (7-3), за която предстоящото представяне ще бъде шесто в UFC.

Надявам се всичко да е честно. Не знам дали родното ми място ще изиграе роля, трябва да попитате съдиите за решенията им. Ако има нещо нередно, ще им кажа: „Обосновете се!“. Струва ми се, че всичко е възможно, но не можеш да влезеш в главата на човек. Но това дава огромен стимул да излезеш и да победиш„, каза Алексеева в интервю за Championat.com.

Тя коментира и критиките по неин адрес, които идват както от руснаци, така и от фенове от други страни. Причината, разбира се, е войната в Украйна. „Планирам да бъда себе си. Искам навсякъде да съм еднакъв – и в живота, и в социалните мрежи. Който ме харесва ме харесва, който не ме харесва не ме харесва. Не бягам, за да се харесам на хората, така че всички да говорят само добро за мен. не ми трябва. Знам, че колкото и добър да си, винаги ще има човек, който да каже лоши неща. Така че се справям добре с критиките. И когато хората ме ругаят и критикуват, не ми пука„, добави Алексеева.

тагове: