Начало ММА Руска красавица не познава загубата. Победи и пощади американка

Руска красавица не познава загубата. Победи и пощади американка

Руска красавица не познава загубата. Победи и пощади американка
0

В нощта на 13 март The Family Arena в Сейнт Луис (САЩ) бе домакин на турнира ,,Bellator 276″. В предварителната карта руската красавица Диана Авсарагова се би с американката Кира Батара.

Прякорът на рускинята е ,,пантера”. Тя проведе третата си битка в Bellator, след като отпразнува победи в предишните две. Двата зрелищни успеха веднага издигнаха Диана на шесто място в ранглистата на Bellator за жени в легална категория, където изпревари популярната американка Валери Лореда.

Първоначално рускинята трябваше да се бие с дебютантката на промоцията Ашли Дийн, но 32-годишната състезателка с рейтинг 5-6 се отказа от турнира. Кира Батара се включи доброволно

Двубоят им започна с натиск от първите секунди. Кира се втурна в битка с наведена глава, тя блъскаше ръце във въздуха като вятърна мелница. Пантерата елегантно се движеше около октагона, съкращавайки дистанцията и провокирайки опонента си. 

Рускинята демонстрираше хладнокръвие и в края на първия рунд  буквално избухна. 20 секунди преди гонга, Пантера отприщи градушка от удари върху противника си, което моментално се отрази върху лицето на Могуай.

През оставащите 10 минути Диана държеше противника си на разстояние, отбелязвайки точки с удари, опитвайки да не нанесе значителни щети на момичето от Америка. 

Логично победата отиде при рускинята, която не познава горчивината на поражението. Преди да се захване с ММА тя беше изключително успешна в свободната борба.

Красавицата много бързо спечели любовта на феновете не само в Bellator. Яркият ѝ външен вид и солидни бойни умения, позволяват да бъде сравнявана с най-добрите представители на ММА.