Начало ММА Сблъсък на ветерани ни очаква в лека категория в UFC

Сблъсък на ветерани ни очаква в лека категория в UFC

Сблъсък на ветерани ни очаква в лека категория в UFC
0

Джим Милър ще спори в октагона срещу Боби Грийн на събитието UFC 258, което трябва да се проведе на 13 февруари в Лас Вегас, Невада. Сблъсъкът ще бъде в лека категория.

Милър има баланс от 32 успеха и 15 поражения в ММА. Той е спечелил 22 срещи преди финалния гонг (4 с нокаут и 18 след събмишън). 37-годишният боец има дълъг стаж в UFC. Милър е част от компанията от 2008 година насам като има общо 35 срещи, от които е спечелил 21, а 14 е загубил. През миналата година той влезе в октагона три пъти. В средата на февруари загуби от Скот Холцман с единодушно съдийско решение на UFC Fight Night 167. През юни Милър победи Рузвелт Робъртс със събмишън в първия рунд на UFC on ESPN 11, но през август допусна нов неуспех – от Винс Пичъл.

Боби Грийн е с баланс от 27 победи, 1 равенство и 11 загуби в ММА. Цели 17 срещи той е спечелил преди финалния гонг (8 с нокаут и 9 след събмишън). 33-годишният боец се намираше в много лоша серия. От края на 2014 година насам, той беше постигнал само 1 успех в 7 срещи (1 равенство и 5 загуби) в октагона, но през миналата година той се завърна на победния път, надделявайки с решение над Клей Гуида на събитието UFC on ESPN 11, а през август и септември в негови „жертви“ се превърнаха и Ландо Ваната и Алън Патрик, с което Грийн повиши серията си на три поредни успеха. Тиаго Мойзес обаче прекъсна победния ход на ветерана, надделявайки над него на UFC Fight Night 181.