Начало ММА Сблъсъкът между Дарън Тил и Джаред Каноние пропадна

Сблъсъкът между Дарън Тил и Джаред Каноние пропадна

Сблъсъкът между Дарън Тил и Джаред Каноние пропадна
0

Дългоочакваният двубой между бойците в средна категория на UFC – Дарън Тил и Джаред Каноние, окончателно пропадна.

Мачът, който бе планиран за UFC 248, ще се състои при добри обстоятелства чак есента, защото 35-годишният американец е получил контузия в гърдите, която ще го накара да легне под хирургическия нож.

Ето какво заяви Каноние, който се намира в серия от три поредни победи в средната дивизия:

„Дарън, радвам се, че най-накрая намери кураж да приемеш да се биеш с мен. В понеделник. Но това бе само два дни, след като разкъсах гръден мускул. Това се случи на 7-ми февруари. Тогава бях в Хюстън и давах интервюта, че не искаш да се бием. Ако беше казал „Да“, още първия път, щях да съм във Финикс и да се подготвям да те наритам.Не те обвинявам, само отчасти. Както и да е, вторник ще ме оперират. Ако есента все още си в средна категория, ще те потърся“, гласи поста на „Горилата убиец“ в инстаграм.

За подобна битка се говореше от доста време, но първо се говореше, че Тил има контузия, а след това имаше други слухове, че Тил иска нов договор с организацията.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в нещо като елиминационна битка за получаване на шампионски мач, но сега този шанс го няма.

Малко по-късно ливърпулецът намекна, че най-вероятно ще продължи с подготовката си за 7-ми март и ще бъде първи избор за заместник, ако нещо се случи на шампиона Израел Адесаня или претендента Йоел Ромеро.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.