Начало ММА Седми бонус от UFC за Джим Милър
0

Седми бонус от UFC за Джим Милър

Седми бонус от UFC за Джим Милър
0

Джим Милър загуби битката със Скот Холцман на събитието UFC: Рио Ранчо, но ще си тръгне от Ню Мексико с бонус от 50 000 щатски долара. 

Двамата бойци държаха публиката на крака през по-голямата част от 15-минутната им война в клетката. Ветеранът Милър бе по-доминантен в началото на битката, но Холцман показа по-добра спортна форма и бе по-свеж и активен в късните минути. Решението отиде в негова полза, но Милър, който бе целия облян в кръв, дженъълменски аплодира съперника си.

Това е седми бонус за най-добро представяне на вечерта за американецa, а битката му бе 33-та в UFC, което е рекорд в лека категория. Холцман прибра чек за същата сума, но това е негов едва първи бонус.

Големият победител на вечерта, Ян Блашковиц, също си извоюва бонус. Той нокаутира в първия рунд Кори Андерсън в битка реванш между двамата и прибави четвърти бонус към колекцията си.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.