Начало ММА Сейнт-Пиер: Джоунс и Нгану ги е страх един от друг

Сейнт-Пиер: Джоунс и Нгану ги е страх един от друг

Сейнт-Пиер: Джоунс и Нгану ги е страх един от друг
0

Битката между бившия шампион на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс и настоящия номер 1 при тежките – Франсис Нгану, е несъмнено най-очакваното ММА събитие.

Едва ли има фен на смесените бойни изкуства и в частност на UFC, който да предпочете да наблюдава друг мач вместо „Боунс“ срещу „Хищника“. Изключение не прави и едно от най-големите имена в историята на спорта – Джордж Сейнт-Пиер.

39-годишният канадец изрази интересно и близко до логиката и истината мнение за евентуален мач между Джоунс и Нгану. След като самият Дейна Уайт заяви публично, че Джоунс най-вероятно го е страх да се изправи срещу Нгану, Сейнт-Пиер контрира с твърдението, че същото се отнася и за камерунеца.

„Да, Джон го е страх от Франсис и Франсис го е страх от Джон“, сподели бившият шампион в две дивизии.

„Ако не ги беше страх, значи не им пука за залога. Тази среща е много важна за кариерите им. Успехът е от огромно значение за тях и когато събереш всичко това, то нма нищо по-нормално от това да изпитваш страх.

„Ако цената си струва, страхът ще отиде на заден план и Джоунс ще излезе да се бие. Това му е работата. Ще стисне зъби и ще го направи“, добави Джордж.