Начало ММА Нгану недоволен от ситуацията в тежка категория
0

Нгану недоволен от ситуацията в тежка категория

Нгану недоволен от ситуацията в тежка категория
0

Франсис Нгану изрази недоволство от текущата ситуация в тежка категория на UFC. Дълго време ръководството на промоцията не можеше да определи дата за следващата битка за титлата, а самият Нгану отдавна заяви готовност да се бие. Действащият шампион Стипе Миочич през последните две години проведе само две битки и все още не е известно кога ще може да се бие отново.

„В много трудна позиция съм. Аз съм в най-добрата възраст и си губя времето, без да се бия, така че е малко разочароващо. Имаме нужда от мотивация. Трябва да печелим пари. Понякога, когато се събудите, е наистина трудно да отидете на фитнес и да тренирате, защото имате нужда от мотивация. Добре, тренирам, но за какво? Кога ще се бия? Не знам„, каза Нгану.

Стипе Миочич направи своя избор – Емелианенко или Кормие

„Много категории имат три или четири защити на титлата годишно. А тук говорим за защита на титлата веднъж годишно, което създава много проблеми на кандидатите. Нареждат се, но всъщност никой не мърда. Те трябва да намерят начин да накарат тежката дивизия да продължи отново напред, защото сега е заседнала“, добави Франсис.