Начало ММА Секс играчка разбуни духовете преди ММА мач в Полша (видео)
0

Секс играчка разбуни духовете преди ММА мач в Полша (видео)

Секс играчка разбуни духовете преди ММА мач в Полша (видео)
0

Страстите около галавечер на ММА в Полша бяха разгорещени буквално до червено. Че дори и отвъд. Свикнали сме да виждаме какво ли не по време на представянето на бойците преди техните двубои. Но това, което Ева Бродничка и Аниела Богуш сътвориха, може би минава границата на допустимото.

При излизането си за „лице в лице” Бродничка извади черен вибратор и го застави пред погледа на съперничката си. Реакцията не закъсня, като Богуш първоначално го взе, след което го хвърли. Двете си размениха реплики, като последва шамар от страна на Бродничка, а охраната опита да разтърве жените. Кавгата продължи и с размяна на ритници.

В крайна сметка всичко бе решено в октагона на галавечерта High League в Гданск. „Жертвата” на секс играчката се озова в ролята на победител в двубоя, ликувайки с титла след нокаут в третия рунд.

Победих професионален шампион по бокс, при това световна шампионка. Не мога да повярвам. Благодаря на всички, които повярваха в мен”, написа Богуш в социалните мрежи.

От своя страна Бродничка сподели: „Не се отказах от мача, въпреки че не съм тренирала заради счупване на крака. Това обаче не е оправдание и поздравявам съперничката си”.