Начало ММА Шампион срещу шампион на UFC 243 в Сидни

Шампион срещу шампион на UFC 243 в Сидни

Шампион срещу шампион на UFC 243 в Сидни
0

Шампионът на UFC в средна категория Робърт Уитакър и носителят на междинния пояс Израел Адесаня най-сетне се разбраха за битка. Двамата ще оглавят галавечерта UFC 243 в Сидни на 6 октомври, твърди сайта „BJPenn“.

27-годишният Адесаня спечели чрез единодушно решение на 13 срещу Келвин Гастелъм. Това му позволи да мисли за мач с Уитакър, който пък не се е бил от миналия юни.

Те са двама от най-атрактивните бойци в категорията и се очаква да предложат страхотно шоу. Сочени са за бъдещето на UFC, а първата им битка тази есен най-вероятно няма и да е последната.

Робърт трябваше да излезе именно срещу Гастелъм на UFC 234 в Австралия, но влезе в болница часове преди събитието. Сега вече всичко с него е наред и ще бъде готов за голямото предизвикателство.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.