Начало ММА Уитакър се усъмни в уменията на Адесаня

Уитакър се усъмни в уменията на Адесаня

Уитакър се усъмни в уменията на Адесаня
0

Шампионът в средна категория на UFC Робърт Уитакър не се изказа особено ласкаво за колегата си – Израел Адесаня. В момента се възстановява от операция и бе принуден да оваканти титлата си.

За нея ще се бият младият Адесаня и Келвин Гастелъм на UFC 236 в Атланта. Победителят ще стане вакантен шампион и ще премери сили с Уитакър.

„Технически мога да се справя с Адесаня по-лесно отколкото с Гастелъм. Мога да вляза в близка дистанция и да го притесня сериозно. Мисля, че срещу Гастелъм битката ще е по-трудна, защото той е корав и издръжлив опонент. Обича да повишава темпото на двубоя. Адесаня не иска да бъде притискан по такъв начин – мисля, че ще се опита да играе от далечна дистанция с мен. Ще съм много щастлив да го направи, защото аз съм много бърз и изненадвам съперниците с това.“

„Не бях впечатлен от представянето му срещу Андерсън. Повече ми хареса играта на „Паяка“, който вече не е в най-добрите си години. Адесаня ми се струва надценен.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.