Начало ММА Шевченко: Рано или късно ще има трети мач с Аманда Нунеш

Шевченко: Рано или късно ще има трети мач с Аманда Нунеш

Шевченко: Рано или късно ще има трети мач с Аманда Нунеш
0

Настоящият шампион на UFC в категория муха при жените – Валентина Шевченко, далеч не е забравила двете си загуби от кралицата на женския ММА – Аманда Нунеш.

Въпреки че 31-годишната киргизстанка има насрочена защита на титлата си по-късно през тази година, тя сподели, че е сигурна в провеждането на трилогия между нея и „Лъвицата“. Нунеш има две победи над Шевченко. Първата датира от март 2016-та, а втората среща между тях е от септември 2017-та.

„Не знам кога. Може да е тази година, може да е следващата“, отговори Шевченко на въпрос дали скоро ще видим трети мач между бразилката и нея.

Снимка: БТА

„Но трети двубой ще има. В момента не мисля за това, защото имам други неща, за които да се тревожа в собствената си дивизия“, каза „Куршума“ преди да напомни на читателите за незаслужената загуба чрез неединодушно решение от 2017 г.

„Резултатът от втория мач беше тотално сгрешен. Затова и хората искат трилогия. Не става въпрос какво искам аз, нито пък тя. Знам, че някой ден отново ще се бием и когато този ден дойде, ще бъда готова“, добави Шевченко.

Валентина се завръща в клетката на 8-ми февруари, когато ще се бие срещу Кетлин Чукагян на UFC 247.