Начало ММА Шон О’Мали готов да премине в категория „перо“, но едва когато Александър Волкановски не е шампион

Шон О’Мали готов да премине в категория „перо“, но едва когато Александър Волкановски не е шампион

Шон О’Мали готов да премине в категория „перо“, но едва когато Александър Волкановски не е шампион
0

Не очаквайте скоро да видите Шон О’Мали да преследва злато в категория „перо“.

Новият носител на титлата в категория „петел“ на UFC има множество вълнуващи възможности, които го очакват, за да продължи напред в кариерата си. O’Мали се превърна в моментална сензация след победата на Dana White ‘s Contender Series през юли 2017 г. Нокаутът в първия рунд на Алфред Кашакян в крайна сметка доведе „Suga“ до световна титла шест години по-късно, детронирайки Алджамейн Стерлинг на UFC 292 миналия месец.

O’Мали се би през цялата си кариера от 19 битки (17-1, 1 NC) като боец в категория „петел“, с изключение на една битка в категория „муха“ в четвъртата си професионална среща.

Бих се радвал, когато Александър Волкановски не е шампионът“, каза О’Мали пред ThatWasEpic. „Тази боец е най-добрият в света в момента.“

Не бих казал, че не бих се бил с него. Искам да кажа, уверен съм, че мога да нокаутирам всеки. Чувствам, че определено мога да нокаутирам Александър Волкановски. Ще е много, много трудно. Но имам предвид, че може би след година или две, ако той все още е там, бих го направил, но мисля, че той ще се придвижи в по-горна категория. Така че зависи кой е шампиона.“ отговори О’Мали на въпрос дали би се изкачил в по-горната категория.

тагове: