Начало ММА Шон О’Мали коментира потенциална битка с Умар Нурмагомедов

Шон О’Мали коментира потенциална битка с Умар Нурмагомедов

Шон О’Мали коментира потенциална битка с Умар Нурмагомедов
0

Шон О’Мали е готов да се бие с Умар Нурмагомедов.

Шампионът в категория „петел“ О’Мали (17-1 MMA, 9-1 UFC) беше критикуван, че избра Марлон Вера (21-8-1 MMA, 15-7 UFC) за своя първа защита на титлата, което оглавява съботното UFC 299 в Kaseya Center в Маями. О’Мали иска да отмъсти за единствената загуба в кариерата си.

О’Мали отхвърли идеята, че търси по-лесни предизвикателства. Той призна, че Нурмагомедов (17-0 MMA, 5-0 UFC) е сериозен тест, но предпочита да изчака, докато изгради повече звездното си сила.

Хората си мислят, че избягвам тежки битки“, каза О’Мали пред ESPN . „Умар е може би най-трудната битка и да, споменах името му, но също така трябва да има смисъл. Умар изобщо не е звезда. Има потенциал да бъде звезда. Вярвам, че съм суперзвезда. Вярвам, че „Чито“ Вера е звезда. Вярвам, че Умар е потенциална суперзвезда, буквално защото носи фамилията Нурмагомедов. Никога не съм гледал как пичът се бие. Гледах някои акценти. Той е много умел. Тренира в добра зала. Фамилията му е Нурмагомедов. Той е руснак. Той има потенциал поради това.“

тагове: