Начало ММА Шон О’Мали: Не вярвам Коди да иска битка с мен

Шон О’Мали: Не вярвам Коди да иска битка с мен

Шон О’Мали: Не вярвам Коди да иска битка с мен
0

Шон О’Мали се счита за най-обсъжданото име в категория „петел“ на UFC. Американецът не е учуден от вниманието на бившия шампион Коди Гарбранд. Все пак според Шон Коди не желае да се бие с него и дори би избегнал подобен мач.

„Не мисля, че той иска да се бие с мен“, О’Мали сподели пред MMA Fighting. „Той разбира какво ще се случи. Аз съм много по-висок и с по-дълги крайници. Неудобен съм му, това е.“

О’Мали продължава да набира сила в UFC. Този уикенд ще го гледаме в подглавното събитие срещу Марлон Вера.

„Аз пускам прави удари и държа дистанция. Коди няма шанс. Той не иска тази битка. Аз изпитвам голям респект към него, защото го нокаутираха три пъти подред и излезе в тежък мач срещу Асунсао, но спечели. Това се казва завръщане.“

„Има 100 процента респект от моя страна, но вярвам в своите умения. Не крия какво мисля и не вярвам, че той иска битка с мен“, допълни О’Мали.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.