Начало ММА Коди Гарбранд пожела титлата на Фигейредо

Коди Гарбранд пожела титлата на Фигейредо

Коди Гарбранд пожела титлата на Фигейредо
0

Коди Гарбранд възнамерява да свали категорията и да спори срещу Дейвисон Фигейредо. Титлата в дивизия „муха“ беше спечелена на UFC 251 в Абу Даби.

Според Гарбранд е реалистично да се състезава и в двете теглови групи.

„Всъщност го коментирам от известно време. Говорихме още преди да победя Ашункао“, сподели Гарбранд.

„Чувствам се страхотно отново – като в началото на кариерата ми. На 29 съм. Искам да сваля категорията и като спечеля златото ще се върна в моята, за да си уредим сметките.“

Коди не мисли, че ще му е трудно да се пуска на боеве и в двете категории едновременно.

„Разликата е около 5 килограма. Ще мога да се бия ту в едната, ту в другата. Искам златото на Фигейредо“, допълни Гарбранд.

Подобни планове имаше Хенри Сехудо. Олимпийският шампион по борба ги изпълни много успешно. Първо спечели титлите в двете дивизии, а след това ги и защити, с което влезе в историята.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.