Начало ММА Хабиб се върна към училищните години (СНИМКА)

Хабиб се върна към училищните години (СНИМКА)

Хабиб се върна към училищните години (СНИМКА)
0

Хабиб Нурмагомедов си припомни детските училищни години. Шампионът на UFC в лека категория постна в социалните мрежи снимка, направена преди 24 години, когато е бил ученик в родното си село, намиращо се в Дагестан.

1996 г., училищни времена в село Кировул, област Кизилюрт. – Аз съм с шапка, в бяла риза и джоба ми е празен, шегувам се не е празен , написа „Орела“ под фотоса, качен в профила му в Instagram. 

Хабиб Нурмагомедов все още е непобеден в ММА. Дагестанският боец има 28 победи от 28 срещи. Той е постигнал 18 от тях преди финалния гонг (8 с нокаут и 10 след събмишън). Oткакто е част от UFC, „Орела“ е записал 12 успеха (2 с нокаут и 4 след събмишън).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".