Начало Бокс Да се изправиш срещу Майк Тайсън – Преди и след това (ВИДЕО)

Да се изправиш срещу Майк Тайсън – Преди и след това (ВИДЕО)

Да се изправиш срещу Майк Тайсън – Преди и след това (ВИДЕО)
0

В живота на всеки човек има десетки моменти, които оставят белег върху него. Било то физически, емоционален или психически.

Предполагаме, че да излезеш срещу Майк Тайсън в боксов мач оставя и от трите по много. „Железния“ е един от най-страховитите човешки същества, които някога са се разхождали на нашата планета.

Въпреки височината си от близо 1.78 см, Тайсън е считан от мнозина за най-добия боксьор в бляскавата история на тежката категория.

Това, което Конър Макгрегър правеше преди години с устата си, Тайсън често е правел само с поглед или мълчание. Да влезе под кожата на съперника си и да спечели двубоя още преди да е започнал.

Разбира се, колкото по-непобедим си, толкова повече искат главата ти. Не един и двама са обещавали, че именно те ще спрат царуването на Майк Тайсън, но малцина са успявали.

Интересно видео с безстрашни приказки на боксьори преди и реалността след срещата им с Майк Тайсън показва що за изживяване всъщност е боксов дуел с неколкократния световен шампион.

Дони Лонг

Преди: „В добра форма съм, чувствам се перфектно. Мисля, че мога да го надиграя. Смятам, че боксовите ми умения са на едно ниво с неговите. Ще го държа в средата на ринга и ще го удрям. Ще бъде една голяма победа, с която всички ще разберат, че Дони Лонг се е завърнал“.

Технически нокаут в първи рунд

След: „Не съм виждал по-страховита сила на ударите. Той е като малък германски танк. Не можеш да го помръднеш. Никой не може да се сравнява с него“.

Лоренцо Бойд

Преди: „Планирам да играя неговата игра. Той е достижим, прави много грешки и знам, че мога да го нараня и точно това смятам да направя. Имам няколко неща, които искам да покажа на г-н Тайсън“.

Нокаут във втори рунд

След: „По-силен е отколкото предполагах. Удари ме в ребрата и ме уплаши. Ще стигне далеч“.

Тайрел Бигс

Преди: „Знам какво мога. Дължа го на себе си – да изляза и да напердаша Тайсън, всякаш съм му баща. Неговият стил е направен за мен“.

Технически нокаут в седми рунд

След (Говори Тайсън): „Плачеше и издаваше женски звуци по време на мача. Знаех, че съм го пречупил.“

Джеси Фъргюсън

Преди: „Ще използвам опита си и ще отвръщам на ударите му. Ще го държа постоянно на прицел с лявото си кроше. Не искам да бягам от него. Искам да стоя близо и да се сбием, защото никой не е правел това. Искам да видя как ще реагира. Знам, че мога да го победя.“

Технически нокаут в шести рунд

След: „Никой не е от неговата класа. Единствената мисъл в главата му е да те премахне от ринга. Не му пука дали си добър, перфектен или слаб. Той излиза, за да те победи“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.