Начало Бокс Бивш световен шампион атакува Тайсън: Не е дори в топ 5 в историята
0

Бивш световен шампион атакува Тайсън: Не е дори в топ 5 в историята

Бивш световен шампион атакува Тайсън: Не е дори в топ 5 в историята
0

Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей определено не се изказа ласкаво за легендата Майк Тайсън, който има намерение да се завърне на ринга. Хей дори отсече, че Железния дори не е в топ 5 на най-добрите боксьори в историята.

„Колко двубоя е провел, в които е изостанал по точки, бил е повалян, наряняван и се е връщал? В това е въпросът. Никога не съм го виждал да преодолява несгодите. Не си спомням нито един двубой, в който Тайсън да е изпитвал някакви проблеми и да е обръщал нещата в своя полза. В момента, в който започва да губи или изпитва проблеми, той не успява да промени нищо. Много боксьори са имали трудни битки, в които са били на ръба на загубата и са намерили начин да се върнат. Не съм виждал това в Тайсън„, отсече Хей.

Трудно ми е да поставя някой в челната петица на всички времена в тежка категория, ако никога не е имал бой, който е губил, но се е връщал и е побеждавал. Не можете да се наредите сред най-добрите боксьори без никога да сте претърпели побой и да се изпитали болка, за да се върнете и да победите„, добави бившият шампион.