Начало ММА Си Ем Пънк се наслаждава на ММА

Си Ем Пънк се наслаждава на ММА

Си Ем Пънк се наслаждава на ММА
0

Популярният кечист Си Ем Пънк наскоро смени развлекателните боеве с ММА. Суперзвездата дебютира в смесените бойни изкуства с 2 загуби, но от скоро помага и около организиранието им.

Пънк ще бъде водещ на официалния кантар преди CFFC 72. Бойната гала на „Cage Fury Fighting Championships“ е предвидена за 16 февруари.

„Това е любимата ми част. Харесва ми да съм встрани от прекаленото медийно внимание. Тренирам заедно с няколко звездни ММА бойци и ще продължа да го правя. Радвам се, че мога да помогна с кантара. Човек трябва да се занимава с това, което го прави щастлив“, заяви бившият кечист.

Той е вече 40-годишен и едва ли ще може да се завърне като състезател в големия спорт.

Дали не трябваше по-рано да напусне кеча?

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.