Начало ММА Тони Фъргюсън: След двете операции съм по-силен

Тони Фъргюсън: След двете операции съм по-силен

Тони Фъргюсън: След двете операции съм по-силен
1

Бившият временен шампион на UFC в лека категория – Тони Фъргюсън, зарадва феновете си с добра форма. Боецът демонстрира позитивизъм. В момента той се възстановява от операция на ръката:

„Две операции през последната година ме направиха по-силен. Възстановявам се със здравословна диета, активен начин на живот и солидна програма за сила. Не е лесно да си извън Октагона, но го карам спокойно. Пожелавам ви страхотен уикенд!“, публикува Фъргюсън  в социалните мрежи.

Без съмнение, той е един от най-ексцентричните и качествени бойци. Тони (26-3-0) се контузи по нелеп начин през април и отпадна от битката си срещу Хабиб Нурмагомедов. „Ел Кукуи“ се спъна в кабел и счупи ръката си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.