Начало ММА Съименник на Амир Хан си пробива път в бойните спортове

Съименник на Амир Хан си пробива път в бойните спортове

Съименник на Амир Хан си пробива път в бойните спортове
0

Амир Хан е световноизвестен боксьор, но напоследък често е бъркан с муай тай боец. Адашът на британеца се състезава в ММА в ONE Championship. Там успехът му е дори още по-голям и алгоритмите на Google пресрещат новини за двамата бойци.

В момента Хан държи рекорда за най-много нокаути в ONE и е претендент за титлата в лека категория.

Родом е от Сингапур, но завършва гимназия в САЩ. Там той подобрява уменяита си в бразилско джу джицу и дебютира в смесените боеве. Завръща се в родината си през 2014 година и запчова да трупа позитиви.

Наричан е „Краля на нокаутите“, но граплингът му също е на високо ниво. 

Сингапурският Амир Хан е състезател на Evolve fight team. Говори се, че скоро може да подпише с UFC, а с нарастващата си популярност ще обърка още повече феновете в Америка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.