Начало ММА Сирил Ган разказa за взлома в домът му по време на UFC Paris

Сирил Ган разказa за взлома в домът му по време на UFC Paris

Сирил Ган разказa за взлома в домът му по време на UFC Paris
0

Сирил Ган претърпя кошмар след UFC Paris.

Бившият временен шампион на UFC в тежка категория оглави събитието на 2 септември в родината си, разбирайки Сергей Спивак с технически нокаут във втория рунд, за голяма радост на неговите сънародници в Accor Arena в Париж. За съжаление обаче, радоста от победата на Гане беше краткотрайна. По-късно същия ден, Ган разбра, че домът му е бил ограбен по време на събитието.

Това не е само мой проблем, предполагам, че това се случва навсякъде по света, но да, в моята страна, за съжаление, когато вече сте малко известни, виждате ММА във Франция, всички говорят за това и всеки може да види колко почеля. Така че да, той свърши страхотна работа, защото изчака до моята битка, която беше последната битка,” каза Ган в понеделник в The MMA Hour . „Той изчака нощта и влезе в моя.”

Първоначалните доклади от Франция оцениха липсващите артикули на повече от 160 000 долара, включително часовник Rolex и други разнообразни бижута. Според тези доклади полицията е открила насилствено проникване през входната врата на резиденцията на Ган. Все още не е открит заподозрян за престъплението, но Ган каза в понеделник, че полицията продължава да работи по случая.