Начало ММА Дос Сантос вижда себе си в противника
0

Дос Сантос вижда себе си в противника

Дос Сантос вижда себе си в противника
0

Легендата Жуниор дос Сантос вижда нещо от себе си като млад в следващия си съперник Сирил Гане.

Двамта ще премерят сили този уикенд на UFC 256 в Лас Вегас, като “Циганина” е съгласен с всеобщото мнение, че ще се изправи срещу една от бъдещите звезди в тежката категория.

“Той е различен тип боец. Като мен е. Движи се отлично. Много е подвижен за теглото си. Уверен е в тялото си, затова казвам, че ще направим много интересен двубой,този тип наистина е опасен. Вече успя да победи няколко човека и показа силна игра на земята, без съмнение феновете е останат доволни и се радвам, че ще се бия с човек, смятан се следващата голяма звезда в тежката категория”, похвали съперника си Дос Сантос.

Макар и да загуби последните си 3 двубоя, “Циганина” се надява да сложи край на негативната серия именно срещу Гане, без да го подценява.

“Не подценявам никой съперник. Особено в този момент, виждам много потенциал в него, той ще стане шампион един ден. Не напразно всички говорят хубави неща за него. Затова за мен е важно да покажа малко повече от себе си като боец, защото влезеш ли в такава негативна серия, хората бързо губят вяра в теб”.