Начало Бокс Олимпийски медалист разкри тактиката на Кубрат
0

Олимпийски медалист разкри тактиката на Кубрат

Олимпийски медалист разкри тактиката на Кубрат
0

Бившата британска боксова звезда Дейвид Прайс смята, че знае каква тактика ще използва Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

37-годишният англичанин предупреди сънародника си, че Пулев е изключително опитен боксьори и ще се опита да го атакува в тялото през целия двубой. Подобен съвет на боксьора ни даде и треньорът Мани Роблес, който изведе Анди Руис до изненадваща победа над Ей Джей през лятото на 2019 г. в Ню Йорк.

Прайс припомни, че е правил спаринги с Кубрат преди Олимпийските игри в Пекин през 2008 г., където британецът спечели бронзов медал.

“Вече е на сериозна възраст, на 39. Но го познавам доста добре, правил съм спаринги с него. От първа ръка мога да потвърдя, че е много корав и ще измъчи Джошуа през целия двубой. Правихме спаринг преди Олимпийските игри и няколко пъти като професионалисти, преди негови мачове. Солиден боксьор е, много добър, победите му говорят за себе си. Пулев загуби само от Владимир Кличко, победи Дерек Чисора, а Чисора е доста добър. Но това е само върха на айсберга. Винаги е показвал класа. Ще направи хубав мач, много по-добър, отколкото хората очакват. Обикновените фенове може и да не са го чували преди и сигурно си мислят, че е поредният мек съперник за Джошуа. Ще осъзнаят, че Пулев е доста сериозен и заслужава този мач”, каза Прайс.