Начало Бокс Казаха на Кубрат тайната за нокаут срещу Джошуа
0

Казаха на Кубрат тайната за нокаут срещу Джошуа

Казаха на Кубрат тайната за нокаут срещу Джошуа
0

Кубрат Пулев получи детайлна информация за това как точно може да нокаутира Антъни Джошуа в сблъсъка им за световните титли на британеца на 12 декември.

Двамата ще се изправят един срещу друг в Лондон, като в залата ще присъстват максимум 1000 човека, след като местните власти обявиха частично връщане на публиката на спортни събития, в зависимост от броя заразени с коронавирус в региона.

Планът за победа преди изтичането на всички рундове беше споделен от човек, който вече е виждал на практика как това може да се случи – Мани Роблес. Бившият треньор на Анди Руис изведе американеца от мексикански произход до победа над Ей Джей миналото лято, шокирайки спортната общественост. Сега Роблес посочи слабите места на британеца, от които Пулев трябва да се възползва.

“Дясната ръка. Ако намериш точният момент за удар с ляв прав в гърдите, в тялото, и го последваш с десен – там Джошуа е уязвим. В мача с Поветкин се видя точно това. Повечето боксьори успяват да наранят Джошуа. Ключът е в дясната ръка”, каза Роблес, цитиран от World Boxing News.

Бившият треньор на Анди Руис предупреди Ей Джей, че мачът срещу Пулев няма да бъде “разходка в парка”.

“Трябва да се държи дистанция. Джошуа е страхотен боксьор, страхотен човек, но е уязвим. Човек е. Не е перфектен и прави грешки. През юни 2019 г. се възползвахме от тях. Пулев няма да е разходка в парка. Той е опитен боксьор. Той е точно от този тип, които най-много затрудняват Джошуа. Пулев няма скоростта на Анди, но, ако го проучат внимателно и измислят добър план, може да бъде много ефективен”.