Начало ММА Скандал провали битката между Анкалаев и Уокър

Скандал провали битката между Анкалаев и Уокър

Скандал провали битката между Анкалаев и Уокър
0

Битката в полутежка категория между Магомед Анкалаев и Джони Уокър бе скандално провалена още в първия рунд, благодарение на неразбория около правилната за нелегален удар на руснака.

Двамата гиганти се бяха вкопчили в схватка на земята край мрежата, когато бразилецът бе с три опорни точки на земята, а в този момент получи коляно в брадата от своя опонент. Арбитърът моментално даде тайм-аут и извика лекар, за да провери състоянието на Джони. Медицинското лице предаде, че този мач не бива да продължава и срещата бе прекратена.

Уокър обаче видимо не разбра решението и тръгна да се бие с Анкалаев. Тогава се наложи охраната да влиза в клетката и настана известна суматоха, в която двамата бойци искаха да продължат под виковете от трибуните, приканящи ги за това. Дори Дейна Уайт трябваше да се качи на сцената и да охлади страстите.

Босът на UFC заяви още на сцената, че ще поправи нещата, което обичайно означава, че този мач ще бъде преигран, защото залогът е за позицията на следващия претендент за титлата в полутежка категория.