Начало Видео Джони Уокър пред BOEC.BG: Изкарах COVID-19 и ще се бия скоро (ВИДЕО)

Джони Уокър пред BOEC.BG: Изкарах COVID-19 и ще се бия скоро (ВИДЕО)

Джони Уокър пред BOEC.BG: Изкарах COVID-19 и ще се бия скоро (ВИДЕО)
0

Изгряващата звезда на UFC Джони Уокър даде ексклузивно интервю за предаването „BOEC.BG“. Бразилският ММА боец говори с Никола Атанасов по всички актуални теми.

Здравей, Джони! Благодаря ти, че прие поканата ни. Първо искам да те попитам как се чувстваш?

Добре съм, благодаря много. Развълнуван съм, че ще се бия скоро и се чувствам добре. Преди две седмици изкарах коронавируса. Нямах никакви симптоми, но трябваше да седя под карантина в рамките на две седмици и тренирах вкъщи, за да запазя формата си. Сега съм в залата и тренирам с другите момчета тук.

Дойдох в Ирландия, за да видя приятелката си. Минаха пет месеца, от както не сме се виждали. Тя е местна. Миналата си подготовка проведох в Канада при Фирас Захаби, но нямаше как да се върна там, защото границите са затворени. Джон е много близък мой приятел и залата е невероятна тук. Помолих Джон да тренирам с него за следващата ми битка, защото тук момчетата се отнасят добре с мен и се чувствам у дома си. Искам тук да мине целия ми лагер преди следващата ми битка.

А знаеш ли нещо за следващата си битка? Кога и срещу кого ще бъде?

Не знам срещу кого ще бъде, но ще бъде на 19-ти септември. Не знам и локацията, но предполагам, че ще бъде на „Бойния остров“.

В Бразилия са много популярни бойните спортове и футбола. Кое те накара да се насочиш към ММА?

Като малък започнах да гледам много футбол. С времето започнах и да играя футбол и дори играех за няколко малки отбора до 17-годишен. Запалих се по футбола заради Роналдиньо, Гаучо и Роналдо. Те ме вдъхновиха, но след това започнах да гледам Андерсън Силва, Жозе Алдо. Видях, че бразилците имат голям успех в UFC и започнах да тренирам муай тай и джу-джицу. Влюбих се и след 4 месеца тренировки направих първата си ММА битка. Уча бойните изкуства много бързо, а и генетиката ми е много добра. Не спирам да тренирам и грабвам всяка възможност. Заради това нещата ми се нареждат.

Цялото интервю вижте във видеото: