Начало ММА Руснак помага на Джони Уокър срещу Крилов
0

Руснак помага на Джони Уокър срещу Крилов

Руснак помага на Джони Уокър срещу Крилов
0

Руски треньор ще помага на Джони Уокър в битката с Никита Крилов. Двубоят ще бъде част от програмата на UFC Fight Night 170 в Бразилия. В момента бразилецът е в Канада, където минава част от подготовката му.

„Тук съм от един месец, остават още две седмици. На 1 март ще замина за Бразилия, ще отслабна. И на 14 март ще победя Никита Крилов. Той е много добър боец, използвам много добре краката си. Струва ми се, че той е много подходящ за мен. Много се вълнувам от предстоящия двубой. Крилов умее да нокаутира, добър е. Мачът ще бъде голямо изпитание за мен“, каза Уокър.

„Двама много тежки бойци тренират с мен. Те са с по 15-20 килограма по-тежки от мен. Това са бойци на олимпийско ниво – фристайл, борба и джудо. Гордея се, че мога да работя с такива спортисти.

В моят ъгъл борбата ще бъде треньорът ми Фирас Захаби и специалист от Русия на име Гор Азизян. Ще покажа всичко в битката. Готов съм да се бия три рунда, но не искам. Желанието ми е да го нокаутирам или да го накарам да се предаде“, каза още бразилецът.