Начало ММА Скот Кокър: Усман Нурмагомедов има респектиращ страйкинг

Скот Кокър: Усман Нурмагомедов има респектиращ страйкинг

Скот Кокър: Усман Нурмагомедов има респектиращ страйкинг
0

Президентът на „Белатор“ Скот Кокър сподели мнението си за един от младите таланти на организацията. Освен това подчерта, че в редиците си разполага с още много обещаващи бойци.

„Да имаме много потенциални бъдещи шампиони не е нищо ново за нас“, Кокър сподели пред MMA Junki. „Ние винаги сме имали добро око за младите таланти. Откриваме ги от първия ми ден тук. Списъкът ни с бойци се подобрява с времето и вече няма нищо общо с този от 2015.“

„Изисква се време, за да създадеш потенциален шампион. Понякога не се получава. Ние винаги се опитваме и затова „Белатор“ разполага с много млади таланти.“

Кокър беше попитан за най-новото попълнение Усман Нурмагомедов.

„Той не е просто борец или джу джицу талант на земя. Хлапето не получава респекта, който заслужава за играта си в стойка. Неговият муай тай е много солиден. Страйкингът му е респектиращ. Предричам му бляскаво бъдеще“, допълни президентът на организацията.

Братовчедът на Хабиб съсипа съперник за 40 секунди (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.