Начало ММА Случайността срещна вечните опоненти Перейра и Адесаня на летището, но вместо юмруци имаше усмивки (ВИДЕО)

Случайността срещна вечните опоненти Перейра и Адесаня на летището, но вместо юмруци имаше усмивки (ВИДЕО)

Случайността срещна вечните опоненти Перейра и Адесаня на летището, но вместо юмруци имаше усмивки (ВИДЕО)
0

Срещите на Алекс Перейра и Израел Адесаня между въжетата и в октагона са пословични със своята атрактивност и завършеци преди края на последната съдийска сирена. При последното издание на UFC Адесаня успя да постигне сладка вендета за всички онези пъти, в които Алекс успя да го нокаутира преди края на двубоите им. Поднесеното зрелище между двамата страйкъри дава основания да вярваме, че един ден съперничеството им ще попадне в класацията на едно от най-великите провивопоставяния за вечни времена.

Алекс и Израел не се срещат единствено на кантари, пресконференции и битки. Двамата наскоро имаха случайна и непредвидена среща…на летището. И двамата побързаха да пуснат кратки видеа от терминала, в които хумористично да отбележат непредвидената ситуация, към която обаче подходиха хумористично.

Перейра написа кратко: „Познайте кой срещнах на летището?“. Израел пък лаконично и многозначително отбеляза: „Животът ми е видео игра!“.

До момента статистиката от мачовете помежду им е 3 на 1 в полза на Перейра. Той постигна победи в два кикбоксови мача и успя да нокаутира Адесаня в края на първия им ММА сблъсък. Последната победа обаче е в ръцете на Израел, който запази интригата между двамата с тежък нокаут, който повали бразилеца.

На Перейра предстои дебют в полутежка категория през юли, където ще се изправи срещу бившия шампион на UFC Ян Блаховиц, докато Адесаня е в очакване на защита на титлата си в полусредна категория през септември. Очаква се UFC да организира битката на Израел в Сидни, Австралия.

На този етап не се очертава трети двубой по правилата на смесените бойни изкуства между двамата бойци. Кой знае обаче дали в даден момент компанията, а и самите те няма да пожелаят да потърсят отговор на въпроса кой е по-добрият с малките ръкавици. На този етап в ММА двамата забележителни атлети са си разменили по една победа. Бъдещето ще покаже дали някой от тях ще пожелае достатъчно силно втора.