Начало ММА Снайпера ще дебютира в UFC срещу Джаксън

Снайпера ще дебютира в UFC срещу Джаксън

Снайпера ще дебютира в UFC срещу Джаксън
0

Ирландецът Дийн Бари ще дебютира в UFC на събитието на организацията, което ще се проведе на 1 май. Негов съперник ще бъде Майк Джаксън. Сблъсъкът ще е в полусредна категория.

Бари има баланс от 3 победи и 1 загуба в ММА. Всичките си срещи той е спечелил преди финалния гонг (и трите с нокаут). 28-годишният боец има сравнително малка професионална кариера в смесените бойни изкуства. Бари стартира през 2017 година в Shamrock FC, нокаутирайки Томас Тачер още в първия рунд. Година по-късно последва загуба със събмишън във втория рунд от Антъни Тейлър.

През 2019 година ирландецът се завръща на победния път, надделявайки над Кори Самюелс с технически нокаут в края на първия рунд в Titan FC. В края на миналия септември Бари впечатли на ADW – UAE Warriors 13, след като нокаутира още в първия рунд Абдула Бушери. Това му представяне му донесе и договор с най-известната ММА верига в света.

Майк Джаксън има само две професионални срещи в ММА. 35-годишният ветеран загуби от Мики Гал със събмишън за под минута на UFC Fight Night 82 преди 5 години. Две години по-късно „Истината“ влезе отново в октагона. Този път, Джаксън ликува с успех с единодушно съдийско решение над Фил Брукс на UFC 255. От тогава насам (повече от 2 години и половина) той не е влизал в клетката.