Начало Бокс Дейв Алън разкри как Джошуа може да победи Фюри

Дейв Алън разкри как Джошуа може да победи Фюри

Дейв Алън разкри как Джошуа може да победи Фюри
0

Бившият английски боксьор Дейв Алън сподели как може Тайсън Фюри да бъде победен. В миналото Алън е бил спаринг партньор на „Циганския крал“.

„Стремете се да нокаутирате Тайсън Фюри в ранните рундове. Не му позволявайте да влезе в ритъм. Удряйте тежко и бъдете агресивен по-рано“, сподели Алън пред „Sky Sports“.

28-годишният боксьор смята, че Фюри ще бъде победител в подготвяния сблъсък за абсолютната световна титла в тежка категория, но и Джошуа има своите шансове, с оглед тежките удари, които може да нанесе.

Трябва да се прицелите в гърдите на Тайсън. Не се целете в главата му с джеба си, няма да го ударите. След като го ударите в гърдите с този солиден джеб, продължете с дясната си ръка и лявото си кроше. Ако Джошуа го удари, играта свършва. Наистина мисля, че Тайсън Фюри ще победи, но когато удряте толкова силно, колкото Антъни Джошуа, вие имате шанс“, завърши Алън.

Дейв Алън изненадващо се отказа от бокса през миналата година. Той приключи професионалната си кариера с баланс от 18 победи (15 с нокаут), 2 равенства и 5 загуби (3 с нокаут). През 2019 година той нокаутира в 3 рунд Лукас Браун, който е бивш „редовен“ шампион на WBA в тежка категория, записвайки 4 пореден успех на профи ринга. Серията му беше спряна от Дейвид Прайс. Сънародникът на Алън го победи в сблъсък за континенталната титла на WBA при най-тежките. В последния си двубой, 191-саниметровият боксьор нокаутира Дориан Дорч в 3 рунд на гала, провела се в Шефилд, Великобритания, през февруари 2020 година.