Начало Бокс Майк Тайсън: Фюри е твърде неуловим за Джошуа

Майк Тайсън: Фюри е твърде неуловим за Джошуа

Майк Тайсън: Фюри е твърде неуловим за Джошуа
0

Майк Тайсън, който е една от легендите в тежка категория и най-млад световен шампион, разкри, че очаква Тайсън Фюри да надделее над Антъни Джошуа в сблъсъка за абсолютната световна титла при най-тежките.

Знаете, че харесвам Джошуа, но ми се струва, че Фюри е твърде неуловим. Джошуа няма да го удари. Трябва да бъдем честни, нали? Харесвам Джошуа много. Той няма да го удари. Може би удря по-силно от Дионтей Уайлдър, но не удря по-бързо от Уайлдър. Ако не удря по-бързо от Уайлдър, няма да докосне този човек. Точно това виждам. Щом Тайсън Фюри успя да избегне бързите удари на Уайлдър, Джошуа може да има проблеми“, заяви Тайсън в чат „на живо“ в профила си в Instagtram, цитиран от „Boxing Scene“.

Припомняме, че Антъни Джошуа, който е световен шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO, ще спори с Тайсън Фюри, носител на пояса на WBC в сблъсък за абсолютната световна титла.

Двамата шампиони трябва да се бият два пъти през 2021-ва, като първият мач би трябвало да се състои през юли месец.

Тежката ситуация с коронавирус рестрикциите все още пречи на организаторите да вземат решение относно точната дата и местоположение на супер сблъсъка.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".