Начало ММА Сонен призова Нгану да се събуди и да се обади на Дейна (ВИДЕО)

Сонен призова Нгану да се събуди и да се обади на Дейна (ВИДЕО)

Сонен призова Нгану да се събуди и да се обади на Дейна (ВИДЕО)
0

Чаел Сонен призова Франсис Нгану да спре това, което прави, и да помоли Дейна Уайт, за да го върне в UFC, защото времето за него продължава да тече неумолимо.

Опциите му стават все по-малко. Ако сравним ситуацията с шах, за Франсис не виждам повече от 2-3 хода напред. Не знам на колко години е. Той твърди, че е на 36. Поне на толкова ще да е, не знам. Дори не съм сигурен, че сам знае на колко е. Не се опитвам да се правя на забавен. Тялото му започва вече да се предава. Предлага се, като свободен агент и иска един куп пари, а в същото време има проблеми с коленете. Няма човек на света – треньор или който и да било, който да предложи сериозна сума на старец с проблеми със здравето. Ситуацията е много странна. Искам той да се опомни. Не го казвам, за да се заяждам. Времето просто тиктака. Всеки ден, в който не подписва, е пропилян“, каза Сонен по време на пресконференция преди поредното издание на BKFC.

Бившият боец от UFC и Bellator дори посочи първоаприлската шега на Тайсън Фюри, в която британецът се пошегува в социалните мрежи, че на 15 май ще се бие с Франсис Нгану на „Уембли“. Това, според него, е ясен пример, че вече го вземат на шега в бокса, където първоначално бяха насочени големите му амбиции.

Той трябва да се събуди и да се обади на шефа си“, каза още Сонен, визирайки президента на UFC – Дейна Уайт.

тагове: