Начало ММА Стипе Миочич вярва, че ще си върне титлата

Стипе Миочич вярва, че ще си върне титлата

Стипе Миочич вярва, че ще си върне титлата
0

Стипе Миочич (18-3-0) води усилена подготовка за реванша срещу Даниел Кормие (22-1-0). Двамата ще се изправят за титлата в тежката категория на UFC на 17-ти август в Анахайм. Последната битка между двамата приключи доста бързо в полза за Ди Си – победа с нокаут в края на първи рунд.

Стипе Миочич (18-3-0) води усилена подготовка за реванша срещу Даниел Кормие (22-1-0). Двамата ще се изправят за титлата в тежката категория на UFC на 17-ти август в Анахайм. Последната битка между двамата приключи доста бързо в полза за Кормие – победа с нокаут в края на първи рунд.

Пред ESPN Стипе твърде, че е взел поуки от загубата и че реваншът, че бъде съвсем различен. Той тренирал предимно върху своите слабости и обещава да покаже нещо ново и различно.

„Сигурен съм, че „всичко, което не ни убива, ни прави по-силни“. Точно това ме мотивира. Искам да си върна колана. Въпреки че това не е въпросът, аз съм просто по-добър от Кормие като боец. Миналия път всичко се оказа не по начина, по който бях планирал, но сега всичко ще бъде различно!“, казва Миочич.

Американският боец не иска да разкрива каква тактика и подход ще предприеме, но се заканва, че накрая на двубоя шампионският колан ще е у него.