Начало ММА Стипе обеща да си върне титлата

Стипе обеща да си върне титлата

Стипе обеща да си върне титлата
0

Остава малко повече от месец до един от най-чаканите реванши в UFC – този между шампиона в тежка категория Даниел Кормие (22-1) и Стипе Миочич (18-3).

Двамата се срещнаха за пръв път преди година, когато „DC“ взе пояса от ръцете на Стипе след победа чрез нокаут в първия рунд. И ако тогава двамата бойци показаха уважение един към друг преди двубоя им, сега нещата са малко по-различни.

Първо 40-годишният Кормие сподели, че Стипе Миочич просто не е на неговото ниво, а отговорът на 36-годишният американец с хърватски корени не закъсня.

„Всичко, което излиза от устата на Кормие ме влудява. Постоянно си противоречи. Днес казва, че заслужавам реванш, а утре говори как първо трябва да се бия с някой друг…

Аз просто се радвам, че най-накрая получих шанс да поправя това, което се случи миналата година. Чух Даниел да споменава, че резултатът отново ще е същият, но няма да стане така. Този път моята ръка ще бъде вдигната и коланът ще бъде сложен около моя кръст“, заяви самоуверено бившият номер едно при най-тежките.