Начало ММА Стивън Томпсън иска битка с Нейт Диаз

Стивън Томпсън иска битка с Нейт Диаз

Стивън Томпсън иска битка с Нейт Диаз
0

Стивън Томпсън иска да срещне Нейт Диаз на събитието UFC 244, което ще се проведе в „Медисън Скуеър Гардън“ през ноември. “Wonderboy” се надява, че ще успее да се върне на пътя на победата, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби.

„Mного бих искал да се бия с Нейт Диаз. Без съмнение той е легенда в спорта. Този пич е корав и аз харесвам неговата психика. Мисля, че битката между двама ни ще е е добра.“, заяви Томпсън в интервю пред MMA Fighting.

Нейт Диаз се завръща след 3 години отсъствие от клетката и ще се изправи срещу Антъни Петис в подглавната битка на събитието UFC 241, което ще се проведе на 17-ти август в Калифорния.

„Ще подкрепям Антъни, защото той ме победи. Аз съм негов фен от доста време. Нейт определено има добър обхват и е безмилостен. Ще бъде интересна битка.“, добави 36-годишният американски боец.

В последната си битка Стивън Томпсън беше зверски нокаутиран от Антъни Петис.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".