Начало ММА Стърлинг: Ще се разправя с този херпес Сехудо
0

Стърлинг: Ще се разправя с този херпес Сехудо

Стърлинг: Ще се разправя с този херпес Сехудо
0

Шампионът на UFC в категория „петел“ Алджамейн Стърлинг отрече, че директната конфронтация с Хенри Сехудо е опит да се избегне незабавен реванш с Пьотр Ян.

Сехудо изглежда като херпес – няма го, но винаги се появява в неподходящо време. Същото беше и този път, когато го срещнахме в хотела. Този човек винаги се появява от нищото. Интересно ми е да се бия с него. След като мине реваншът с Ян, може да започнем разговори за тази битка. Готов съм да се разправя с него„, каза Стърлинг.

Стърлинг взе титлата на Пьотр Ян с дисквалификация

Миналия уикенд на UFC 259 в Лас Вегас той стана първият боец ​​в историята на най-голямата промоция на ММА, който получи шампионския пояс благодарение на дисквалификация на настоящия носител на титлата. В четвъртия рунд на битката за титлата Пьотр Ян нанесе непозволен удар с коляното в главата на американеца. Стърлинг отказа да продъжли двубоя, а руснакът бе дисквалифициран.

Впоследствие той отнесе много критики. Сехудо също се включи в тях, като скочи и на двамата бойци.

Сехудо се ядоса на Стърлинг и Ян

„Ритникът беше по-нелегален от урината на Ти Джей Дилашоу“, написа в Twitter „Трипъл си“.

„Не можеше да продължиш битката, но набързо след това направи цяло интервю и започна да пишеш в Twitter“, не остана длъжен и на Стърлинг Хенри Сехудо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.